0212 327 83 69 - 0216  305 35 63

ECZACIOĞLU NAKLİYAT54 YILDIR

istanbul evden eve nakliyat

Evdev eve nakliyat hakkında sıkça sorulan sorular

Evden Eve Nakliyat’ta
Genelde sorulan sorular ve cevapları (Sıkça Sorulan Sorular)

(buradaki sorularda size göre bir soru ve cevap bulamadıysanız iletişim sayfamızdan bize ulaşıp sorularınıza cevap alabilirsiniz

SORU 1 = Taşıma esnasında avizlerim, perdelerim, storlarımız sökülüp takılırmı?
CEVAP 1 = Evet taşıma esnasında avizleriniz, perdeleriniz, storlarınız sökülüp yerlerine takılır.

SORU 2 = Mobilyalarınız için marangoz ekibinizde varmıdır ?
CEVAP 2 = Evet ekiplarimizde marangoz, elektrikçi, tesisatçı mutlaka vardır.

SORU 3 = Kırılacaklarım ve mutfak eşyalarımı kim toplar benmi sizmi?
CEVAP 3 = Kırılacak eşyalarınızı ve mutfağınızı tamamen biz toplar ve naklederiz

SORU 4 =Taşıma anında için benim yapmam gerekenler nelerdir?
CEVAP 4 =Taşınmanız için sizlerin yapması gereken özel iç giyim eşyalarınızı, takı ve zihnet eşyalarını kendiniz toplamalısınız.

SORU 5 = Evim taşınırken sigortalamı nakledilir, sigorta limiti nedir ?

CEVAP 5 = Evet kesinlikle sigortalıdır, sigorta miktarı eşyalarınızın değerine göre belirlenir

SORU 6 = Taşınma anında ben kiminle muattap olacağım ?
CEVAP 6 = Taşınma öncesi 24 saat kala sizlere ekip sorumlumuzu bildiriyoruz sorumlumuz iş bitimine kadar an an yanınızdadır.

SORU 7 = Taşınma için eşyalarımı neyle nasıl paketliyorsunuz ?

CEVAP 7 = Taşınmanız için kraft kağıt, hijyenik patpat, köpük streç ve koliler kullanılır ve elektronik cihazlarınız orjinal kutularına konulur.

SORU 8 = Ekibiniz kaç kişiden oluşur?
CEVAP 8 = Ekibimizde bir sayı sınırı yoktur eşyalarınızın yoğunluğuna göre belirlenir örnek 3+1 için 8 personel 2+1= 6 personel 1+1=5 personel

SORU 9 = Eşyalarımı taşımadan önce gelip görüyormusunuz?
CEVAP 9 = Evet olmazsa olmazlardandır mutlaka görüyoruz ön expertiz

SORU 10 = Eşyamı taşımak üzere ne tür araç gönderiyorsunuz ?

CEVAP 10 = Eşyalarınız için ön expertizde uygun görülen ebatta araç tahsis edililir ve kapalı kasalı olup günlük dezenfekteli son model aralardır.

SORU 11 = Parça eşya taşıyormusunuz il içi yada dışı ?
CEVAP 11 = Evet parsiyel taşıma yapıyoruz il içi olsun yada il den ile taşıma yapmaktayız.

SORU 12 = Taşıma için fiyatlandırmayı nasıl belirliyorsunuz ?
CEVAP 12 = Taşınma maliyetleriniz için önceden evinize gelen expertizlerimiz gerekli hizmeti tespitlerinizi belirlerken çıkartır

SORU 13 = Taşınma anında oluşan zarar ziyanlar nasıl karşılanacaktır ?
CEVAP 13 = Taşınma anında olası riziko olursa sigorta teminat poliçenizde adınıza ve TC numaranıza yapılan sigorta expertizleri çağrılır gerekli tutanaklar yapılarak tüm zararlarınız zabıt altına alınır ve adınıza derhal ödeme çıkarılır.

SORU 14 = Eşyalarımı taşındıktan sonra kurulum yerleştirme oluyormu ?
CEVAP 14 = Evet eşyalarınız tamamen nasıl alınmışsa aynı hale getirlerek günübirlik yaşamınıza devam edebileceğiniz şekle getirilirsiniz.

SORU 15 = Eşyalarımdan kırılacakları ben toplarsam fiyat indermi ?

CEVAP 15 = Eşyalarınızı toplamanız fiyatı etkilemez ve aksine paketlemenizde olan eşyalarınızın zararlarıyla karşılamaktayız.

SORU 16 = Taşıma işleminde il içi mesafe yakınlığı fiyatı düşürürmü ?
CEVAP 16 = Taşıma işleminiz bir hizmet paketidir mesafenin yakınlığı yada uzaklığı il içi taşımalarda çok etkili değildir.

SORU 17 = Çok değerli tablo, biblo ve antika eşyalarıda taşıyormusunuz ?

CEVAP 17 = Evet taşıyoruz önceden sig limitini belirler orjinal paketleme sistemi uyarlıyarak çok hassasça naklini yapmaktayız.

SORU 18 = Anahtar teslim çalışıyormusunuz ?
CEVAP 18 = Evet çalışıyoruz bu tür hizmetlerin teslimi 48 saat programlıdır.

SORU 19 = Taşınma anında yardımcı olması için bayan personeliniz varmı ?
CEVAP 19 = Evet bayan çalışan ve kurulumu için sizlere tahsisini yapıyoruz.

SORU 20 =  EVDEN EVE NAKLİYAT İŞLEMİNDEN ÖNCE NE YAPMALIYIM . ?
CEVAP 20 =  Evden eve nakliyat hizmetinden önce; özel iç giyim eşyalarınızı, mali değeri olan biblo,tablo ve antik eşyalarınızı toplamanız yeterlidir.

SORU 21= EVİMİ TAŞIYACAĞIM NERDEN BAŞLAMALIYIM .? 
CEVAP 21 = Evinizin taşınma zamanınıza 1 hafta kala bize ulaşarak karşılıklı bilgi alışverişi  ve taşınacak işlemlerinizin ekspertizliğinin yapılması ile fiyatlandırmanızı ve koşulları öğrenerek başlamanız gerekmektedir.

SORU 22 = EVDEN EVE NAKLİYE HİZMETLERİNDE NE GİBİ İŞLEMLER YAPILIR .?
CEVAP 22 = Evden eve nakliyatın hizmetleri eşyalarınızın komple hijyenik ve orjinal paketleme malzemeleri ile paketlenmesi demonte, monte,yüklenme ,boşalma,kurulum ve yerleştirilme ebadında hizmetler verilir.

SORU 23 = EVİM TAŞINIRKEN BEYAZ EŞYALARIM VE AVİZELERİM BAĞLANIYOR MU.?
CEVAP 23 =Evet evinizin taşınma işlemlerinde kesinlikle beyaz eşyalarınız ve avizeleriniz bağlantıları yapılı çalıştırılır ve sizlere teslim edilmesi asli görevlerimizdendir.

SORU 24 = EŞYALARIM TAŞINIRKEN OLASI Bİ ZAHİYATTA NELER YAPILIYOR ?
CEVAP 24 = Olası zahiyatlarda hemen zahiyatlı eşyanız için firmamızdan sigorta ekspertizi çağrılır ve anında ya ödemesi yapılır yada nakliye ücreti alınmadan eşyanız onarılacak durumdaysa onarılır yada yenisi alındıktan sonra nakliye ücretleri talep edilir nihayi olarak neticede tüm eşyalarınız sigorta teminatları altındadır.

SORU 25 = BEN EŞYALARIMIN UFAK TEFEK VE KIRILACAKLARINI TOPLADIM FİAT DEĞİŞİKİĞİNE ETKİ EDERMİ ?
CEVAP 25 = Hayır fiyatsal konulara etki etmez sadece taşınma zamanından kazanç sağlanır ve paketlemiş yada toplamış olduklarınızdan herhangi bi zahiyat çıkarsa mesuliyet kabul etmemekteyiz.

SORU 26 = MOBİLYALARIMIN DEĞİŞİK ÖZELİĞİ BULUNUYOR MARANGOZLARINIZ BU KONUDA UZMANMIDIR.?
CEVAP 26 = Evet kesinlikle bu konuda eğitimden geçmiş ve son derece yılların deneyimi üstünde olan kalifiye marangozlarımız mevcuttur bu konuda rahat olunuz .

SORU 27 = EVDEN EVE NAKLİYAT İÇİN EŞYAM 2+1YADA 3+1 YADA 4+1 NE KADAR ZAMAN ALIR TAŞINMA SÜRESİ..?
CEVAP 27 = Bu konuda öncelikle sizlere gelen ekspertizimiz zaten detaylı bilgi verir ama genellikle 2+1 = 10 saat- 3+1 = 12 saat 4+1 bir gün boyu zaman almaktadır

SORU 28 = BEN ŞEHİRLER ARASI TAŞINICAM EŞYAM BANA KAÇ SAATTE TESLİM EDİLİR ?
CEVAP 28 = Bu konuda genel olarak 8 ila 24 saat sürer gideceğiniz ilin km sine göre zaman değişir bunun netliği içinde araç kullanıcılarımız ile iletişimde olup an an saat saat bilgi ve teslimat zamanına kendinizi ayarlayabilirsiniz

SORU 29 = EŞYAMIN ALINACAĞI KAT YÜKSEK BU FİATI DEĞİŞTİRİ Mİ ?
CEVAP 29 = Evet maalesef personel takviyesi gerekmekte olunacak işlemlerde fiyatı tetikleyen unsurlardan biride katların asansörsüz ve yüksek olmasıdır. bu konuda evinize gelecek olan ekspertimiz detaylı ışık tutacaktır sizlere

SORU 30 = BENİM VİLLAM (MALİKANEM ) VAR NASIL NAKLEDİLİR?
CEVAP 30 = Bu işlemler genelde 1 gün önceden tüm ev eşyalarınız paketlenir 2. gün nakliye gerçekleştirilir.bu işleminize görede personel sayısı ve araç sayısı tahsis edilir..

SORU 31 = BENİM İŞ YERİM TAŞINACAK AMA İŞ ZAMANIMIN KAYBOLMAMASI LAZIM NE YAPILMALIDIR ?
CEVAP 31 = İş yerimizin ekspertizliği yapılır tüm olanaklar boş zamanınıza endekslenir ve gerekli tüm filolar hazır tutularak istemiş olduğunuz zamanda bitirilir.

SORU 32 = ELBİSELERİM NASIL NAKLEDİLİR?
CEVAP 33 = Elbiseleriniz askılıklı halde portatif olan ve cok hijyen durumlar çerçevesinde nakledilir.

SORU 34 = PİYANOM VE PARA KASAM VAR TAŞIYORMUSUNUZ ?
CEVAP 34 = Evet kesinlikle piyanonuz ve para kasanız için gerekli kombinasyonlarımız her zaman bulundurulur ve zahiyatsız bir şekilde nakledilir.

SORU 35 = BİR SURELİĞİNE EŞYAMI DEPOLAMAK İSTİYORUM BU HİZMETİNİZ VARMIDIR.?
CEVAP 35 = Evet depolama işlemlerimiz var ve son derece korumalıdır tüm eşyalarınız paketlenir etiketlenir ve seri kodlama ile bir liste yapılarak teslim alınır ve bu listeniz bir örneğide sizlerde kalır istediğiniz zaman seri kodunda içinde ne olduğu yazılı paketlenmiş eşyanızı da alabilme hakkına sahipsiniz…

SORU 36 = NE TÜR ARAÇLARINIZ VARDIR VE PERSONELİNİZİN GİYİMİ NASILDIR ?
CEVAP 36 = Araç filomuz gayet geniştir her ebatta araçlarımız mevcuttur, personelimiz reklamımızla giyinik olup son derece disiplinli ve hijyeniktirler ve günlük bakımlılıkları kontrol altındadır (saç,sakal,diksiyon) acısından her zaman bizi temsilcidirler.

SORU 37 = TAŞINMA ESNASINDA İSTEK VE TALEPLERİMİ KİMLE PAYLAŞIRIM BEN ?
CEVAP 37 = Taşınma esnasında her aracımızda sizlere ilgilenecek muhatap şirket yetkilimiz mevcut olacaktır. Çalışmayan sizlere kulak veren ve sizler için bulunan departmanlarımızı yönlendirendir

SORU 38 = TAŞINMA ESNASINDA GENELDE KAÇ KİŞİ ÇALIŞIR VE NE İŞ YAPARLAR ?
CEVAP 38 = Taşınma esnasında genelde 7 ila 9 kişi olarak değişir normal evler için departmanlarımız da elektrikçi,marangoz,tesisatçı vs kişilerdirler ve evinizde her zaman taşınma ve yerleştirilmede 4 kişi dairenizde bulunur hepsi içeriye girmez

SORU 39 = YENİ DAİREMDE TAŞINMA DURUMU İÇİN TEMİZLİK YAPTIM KİRLENMEMESİ İÇİN NE YAPILIR.?
CEVAP 39 = Bu konuda gerekli tüm eşyalarınız için paketler dışarıda sökülür kapı önünde içeri alınır parkeler için özel malzemeler döşenir tarafımızdan ve tüm personel galoş, eldiven kullanır ve tümü içeri girmez .

SORU 40 = PERDE VE KONİŞLERİN TAKILIMINI YAPIYORMUSUNUZ
CEVAP 40 = Evet kesinlikle yapılmaktadır.

SORU 41 = UYDU VE KLİMAM VAR SÖKÜM TAKIMI YAPILIYOR MU ?
CEVAP 41 = Klimanıza karışmamaktayız, ama uydularınızı söküp diğer tarafa bağlantılarını yapıyoruz fakat ayarlamalar için servisinizi çağırmanız gereklidir frekanslarınız acısından.

İLETİŞİM

0212 327 83 69
0216 305 35 63
0532 406 56 19 - 7/24


İYİ DÜŞÜN İYİ TAŞININ



Ambalajlama ve Paketleme

istanbul evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat